Bli medlem

Hemslöjden samlar slöjd- och hantverksintresserade människor. Här träffar du de som är intresserade av att lära sig mer eller bara dela med sig av sina slöjdtekniker – ung som gammal, nybörjare som expert.

Delta i workshops, gå på slöjd-after work, kom på våra slöjdkaféer, besök utställningar eller lär dig mer på våra kurser. I Slöjdkalendern, här på hemsidan, hittar du alla slöjdevenemang runt om i landet! Under rubriken föreningar hittar du mer information om just alla föreningar och vilken som finns närmast dig.

Som medlem får du:

  • Möjlighet att vara medlem i Hemslöjdens bokvänner. Läs mer om bokvännerna här www.hemslojden.org/hemslojdensbokvanner
  • 15 % rabatt på prenumeration av tidningen Hemslöjd.
  • 200 kronor rabatt på en veckokurs på Sätergläntan skola i Insjön, Dalarna.
  • 15 % rabatt på kurser, hantverkskvällar och vandringar inom slöjd, trädgårdshantverk och traditionellt bygghantverk hos Skansen Hantverk & Slöjd i Stockholm.
  • Medlemspriser på kurser, temaresor med Hemslöjdsresor, föreläsningar och  mycket mer.
  • Som medlem får du även Hemslöjdens nyhetsbrev med information och tips en gång i månaden.

Fyll i formuläret och bli medlem idag!

Börja med att välja län i formuläret. Därefter väljer du den förening som du vill bli medlem i. Om du inte vet vilken förening som passar dig bäst så kan du läsa mer om alla föreningar här.

Din ålder styr även din medlemsavgift, så vänligen fyll i dina födelseuppgifter. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska. Vid frågor maila: medlemsregistret@hemslojden.org