Stockholm läns hemslöjdsförening

Stockholms läns hemslöjdsförening är en kunskapsorganisation, upplevelseförmedlare och mötesplats för slöjdintresserade från Grisslehamn i norr till Nykvarn i söder.

Vi flyttade vid årsskiftet till en ny lokal på Drottningholmsvägen 70 (T-bana Thorildsplan).

Vi arrangerar Hemslöjdens kurser och samarbetar med bildningsförbundet NBV.

Om du vill bli medlem hos oss via webben väljer du först Stockholms län och sedan Stockholms läns hemslöjdsförening i rullgardinmenyn.

Vi finns på Facebook (Stockholms läns hemslöjdsförening) och på Instagram (hemslojd_stockholm) med hashtaggen #SLHFslöjd.

Vill du bli vår nästa Veckans Slöjdare på Instagram? Våra medlemmar och stipendiater har möjlighet att visa upp sitt slöjdande med sju bilder under sju dagar (måndag-söndag) med egna kommentarer om varför man slöjdar och vad man gillar att hålla på med. E-posta en intresseanmälan till info@stockholm.hemslojden.org så återkommer vi med mer information!

Vad har vi för planer för 2017? Här är två handlingar från stämman:

Läs mer om våra medlemsrabatter (gäller fortfarande även om det står 2016): SLHF våra rabatter 2016

Relaterat ur Slöjdkalendern

  • Slöjdcafé (eftermiddag)

    Vi träffas varannan onsdagseftermiddag. Ta med ditt eget handarbete/slöjdarbete eller bara kom och umgås. Fika till självkostnadspris. Terminens sista!

    Läs mer

  • Kurs: Sy en Waldorfdocka

    Vi lär oss sy handsydda dockor från grunden (30–35 cm). Majrith Ahlström, som är kursledare, har sytt dockor sedan hon var tonåring och genom åren...

    Läs mer